Napellenzõk

műszaki tartalom

Előfordult már, hogy még akkor is szívesen üldögélt volna a kertben, amikor a nap már alacsonyan járt?
A könyökkaros "Napellenzők" a teraszok és balkonok sokoldalú árnyékolói. Számos modellt kínálunk, de egyvalami minden típusban közös: a minőség, amely a design, a funkció, és a műszaki jellemzők terén is tapasztalható.

Szeretne balkonjára is különleges hangulatot varázsolni?
Mindazok, akik szeretik élvezni a hosszú, romantikus nyáréjszakákat, válasszák a halogén égőkkel felszerelt napellenzőt, mely - a hold fénye mellett - gondoskodik a hangulatos világításról.

Klasszikus télikertben, beüvegezett verandán vagy pergola alatt szeretne üldögélni?
A télikert árnyékolói segítségével e terek klímája kellemes marad a téli fagyokban, és a nyári hőségben egyaránt.

Fontosnak tartjuk, hogy hosszú élettartamú és könnyen kezelhető „Napellenzőket” készítsünk, amelyek fő jellemzője a kiforrott szerkezet és mechanika.

 

UV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe csapadék ellen is védelmet nyújt. Működtethető kézi tekerővel, vagy
elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval vezérelhető. Fény és szélérzékelő automatikával is ellátható.

A szélérzékelő beállítható, hogy milyen erősségű szél esetében adjon jelet a motornak, ami betekeri a napellenzőt. Mindig ügyeljünk arra,
hogy a kézi működtetésű napellenzőt ne hagyjuk kitekert állapotban, ha nem vagyunk otthon, mert a szél megrongálhatja.

Parti napellenző: éttermek, vendéglők teraszára, nagyobb kertekbe ajánlott. Nagy felületet biztonságosan le lehet fedni vele.