Reluxa

Műszaki tartalomSzínminták

 

Reluxa

 

A "Reluxa" az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A legjobban elterjedt és legkedvezőbb árú árnyékoló az alumínium lamellás reluxa, melynek alábbi két típusát több mint 35-féle színben kínáljuk Önnek.

A reluxa, alumínium illetve fa lamellás belső árnyékoló. Az alumínium 16 és 25 mm széles lamella, a fa pedig 25 és 50 mm széles.
Szinte minden ablakra szerelhető, de tökéletes belső térelválasztáshoz is.

Gazdag színválaszték, színharmonizált zsinórok és karnisok, fa takarások. Feszített rögzítésnél az alumínium és fa reluxa együtt bukik - nyílik az ablakkal.

Az alumínium reluxánál bowdenes és üvegpálcás kivitel is van.

16 mm-es lamella szélességgel rendelkező "Relux" főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál. 25 mm-es lamella szélességű "Reluxa" a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.

Mindkét típus előnyös tulajdonságai a következők:
- kiváló árnyékoló hatás
- 100 %-osan színtartó,

- könnyen, akár házilag is felszerelhető.

Fa reluxaAzoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített "Reluxák" kínálják a legjobb választást. A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása!Ha Ön együtt szeretné élvezni a fa reluxa szépségét és az alumínium reluxa praktikumát, akkor válassza a fautánzatú alumínium reluxát.